Loading

Gulden Zondagochtend Nieuws

Elke zondag zo rond het middaguur publiceren wij de weekchart van Gulden. Voor BTC-NLG en EURO-NLG. Dus welkom als je hier voor de eerste keer bent! Wil je elke zondag een reminder op je whatsapp ontvangen zodat je het niet vergeet? Meld je hier aan:

*****************VERGEET NIET JE MOBIELE NUMMER TE VERMELDEN***********************

Zondag 26 mei 2019 | Gematigd positief.

NLG-BTC | DAGGRAFIEK | CRYPTOVISIE TOOLS

Het lijkt er op dat nu uiteindelijk een bodem wordt gezet op 253 satoshi. Op het moment van schrijven – deze gulden zondagochtend nieuws van 26 mei – komt de koers ook uit het dalingskanaal. Mits deze situatie stand houd is een stijging tot aan 323 sat aannemelijk. Bij een doorbraak boven de 50 daagse MA (blauwe curve) mogen we de 1e fibozone op 398 sat tegemoet zien. Eerst maar eens bezien wat de koers doet op het niveau van de 50 MA. Lukt dit alles niet dan valt de koers terug en is 253 sat geen bodem gebleken. Hieronder liggen geen supportniveau’s meer.


NLG-EURO | NOCKS PLATFORM | CRYPTOVISIE TOOLS

Bij NLG-Euro zien we een proces van hoger bodems maar de oranje weerstand wordt nog steeds gerespecteerd. We zijn bezig met de 3e poging deze te doorbreken. De spanning binnen de koers wordt dus stevig opgevoerd waarmee een forse uitbraak aanstaande is. Deze kan echter twee kanten op…¬†Succes met traden en tot volgende week!