Loading

Gulden Zondagochtend Nieuws

Elke zondag zo rond het middaguur publiceren wij de weekchart van Gulden. Voor BTC-NLG en EURO-NLG. Dus welkom als je hier voor de eerste keer bent! Wil je elke zondag een reminder op je whatsapp ontvangen zodat je het niet vergeet? Meld je hier aan:

Aan deze site wordt gewerkt. Vandaar dat u een nieuw ontwerp ervaart. Maar ook omdat we sinds kort andere mogelijkheden bieden om tóch met traden en beleggen geld te kunnen verdienen op de momenten dat het met crypto wat minder gaat. Bezoek de pagina van Rocket+. en schrijf je daar in!

Zondag 15 juli 2018 | Is het topjaar al geweest?

NLG-BTC | WEEKGRAFIEK | CRYPTOVISIE TOOLS

Nu al terugblikken op het jaar? Het is niet eens kerst en oud en nieuw. Maar als je eerlijk bent dan zie je zelf ook dat 2018 een topjaar zou worden maar dat was al in januari. In 2017 zien we de top midden in de zomer. Dus gaan we dit jaar dan ook – midden in de zomer – een top erbij maken? We gaan hieronder wat “licht positieve” signalen duiden.

NLG-BTC | 4 UURGRAFIEK | CRYPTOVISIE TOOLS

De afgelopen week hebben we op andere altcoins al leuke winsten geboekt die binnen de 4 uurgrafiek breakouts lieten zien. Voorwaarde hierbij is dat de (D)RSI boven de 50MA beweegt, de koers uit een trendkanaal treed én dat de koers ook boven 50MA binnen de grafiek zelf beweegt. Koersdoelen zijn dan de bovenliggende fibozones. Gulden heeft deze week al één keer de 1e fibo aangetikt op 945 sat.

Dus doorbreken we deze week de 50MA dan zijn koersdoelen 984 -1024 en 1152 aannemelijk als plotselinge versnelling omhoog. Volg dus gulden op 4 uur en doe pas mee als de genoemde voorwaarden van kracht zijn.


EURO-NLG | NOCKS PLATFORM | CRYPTOVISIE TOOLS

“Dus het zal ons niet verbazen als Gulden ook nog de 5 cent aantikt” ~ zo schreven wij 2 weken geleden.

Welnu, dat proces heeft zich afgelopen week laten zien, zelfs nog de 4 cent helaas. Het trendkanaal blijft dus in stand. Wij zien op EURO-NLG dus nog steeds niet een duidelijke verandering. Dus de vraag is: Welke markt neemt het eerste initiatief? De BTC-markt of de Euromarkt? Wij denken de eerste.

Succes met traden en tot volgende week!