Loading

Gulden Zondagochtend Nieuws

Elke zondag zo rond het middaguur publiceren wij de weekchart van Gulden. Voor BTC-NLG en EURO-NLG. Dus welkom als je hier voor de eerste keer bent! Wil je elke zondag een reminder op je whatsapp ontvangen zodat je het niet vergeet? Meld je hier aan:

*****************VERGEET NIET JE MOBIELE NUMMER TE VERMELDEN***********************

Zondag 9 december 2018 | Vervelend driehoekje in de maak?

NLG-BTC | DAGGRAFIEK | CRYPTOVISIE TOOLS

Het leek dat vorige week al sprake zou zijn van topvorming maar dat was dus vals alarm. De koers is door de eerste weerstand gedrukt dus een volgende stijging is in de maak. Op de daggrafiek zijn immers geen weerstanden meer tot aan koersdoel 844 satoshi. De dynamische RSI beweegt ook netjes boven de 50%. Gaan we dus weer vaart maken net als afgelopen week? Hiervoor consulteren we de weekgrafiek hieronder.


NLG-BTC | WEEKGRAFIEK | CRYPTOVISIE TOOLS

De weekgrafiek heeft wederom een groene candle neergezet. De dynamische RSI is stijgende en mogelijk dat nu wel de 50% wordt gepasseerd. Dat kan een versnelling geven naar 844 satoshi of zelfs het aantikken van de 50MA op 1010 sat. Lukt dat niet dan moeten we terugkijken naar de daggrafiek en liggen de lagere fibo retracements op 579 – 543 – 506 sat. E.e.a. is sterk afhankelijk van de koers van Bitcoin!


EURO-NLG | NOCKS PLATFORM | CRYPTOVISIE TOOLS

Per saldo is er in Euro gezien nog geen sprake van een stijging. De koers bereikt op dit moment weer de support op rond de 2 cent. We zien de ontwikkeling van Gulden graag positief maar eerlijk gezegd……….. ziet u ook een beetje een descending triangle in de maak? Dat is zo’n vervelend driehoekje net als wat met Bitcoin is gebeurd. Uitleg hierover volgt volgende week als dit het geval blijkt. Maar daarvoor is het nu nog te vroeg.

Succes met traden, tot volgende week en bedankt voor je donatie!

Doneer Gulden als blijk van waardering:

GVAT8oHq64ebG2mJqD1Gq5V7jG8Nt7946K